Λίγα λόγια για το Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης

Το Κρεοτεχνείο Γεωργιάδης άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το 1989.

Εδώ και πάνω από μία εικοσαετία εξελισσόμαστε συνεχώς, φτιάχνοντας σταδιακά συνταγές με βάση το ποιοτικό κρέας. Ξεκινήσαμε ως ένα κλασσικό ελληνικό χασάπικο και προχωρήσαμε λίγο πιο μπροστά, πάντα με σεβασμό στην παράδοση.

Το καλό κρέας δεν αρκεί. Το 2008 αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε ένα πρότυπο εργαστήριο υψίστων προδιαγραφών. Κατασκευάσαμε σε διάστημα 2 ετών, χώρους ιδανικούς για την επεξεργασία, την φύλαξη, την ωρίμανση και την κατάψυξη, σύμφωνα και με τις αρχές των των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000 (HACCP).

Το εργαστήριο σχεδιάστηκε με το συνεργάτη μας Γιάννη Χασανάκο, Τεχνολόγο Τροφίμων, ο οποίος ανέπτυξε και τις διαδικασίες παραγωγής και επεξεργασίας στο εργαστήριο μας σύμφωνα με κανόνες Υγιεινής και Ασφάλειας, συμβατές με το ISO 22000. Η συνεργασία αυτή συνεχίζεται ακόμα και σήμερα, με γνώμονα τη διαρκή παροχή ποιοτικών και ασφαλών προϊόντων προς τους πελάτες μας.

Από τις αρχές του 2010, βρισκόμαστε στην νέα μας στέγη, στη Λεωφόρο Μαραθώνος 82 στο Πικέρμι.

Σήμερα, μπορούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα, πολύ σωστότερα. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας, τους παραγωγούς μας, τους συνεργάτες μας, το περιοδικό ‘Γαστρονόμος’ για το βραβείο ποιότητας 2011.

Η εμπιστοσύνη όλων αυτών των ανθρώπων τόσα χρόνια, δημιουργεί μια σχέση υποχρέωσης να τους φροντίζουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Κρεοπωλείο

Παρασκευάσματα του εργαστηρίου μας, κρέατα και αλλαντικά δικά μας αλλά και πολλών ακόμα επιλεγμένων μικρών παραγωγών, εγχώριων και μη.

 

 

 

 

Λουκάνικα και αλλαντικά παραγωγής μας, φυσικής ωρίμανσης χωρίς συντηρητικά.

Εξειδικευμένες κοπές (french trimming- ribroast- tomahawk -skin on &boneless) ακόμα και εφαρμοσμένες σε ελληνικά κρέατα στεγνής ωρίμανσης.

Εισαγωγείς και διαχειριστές των περίφημων black angus beef από USA AUSTRALIA URUGUAY ARGENTINA καθώς και της ράτσας fearse από την ΓΕΡΜΑΝΙΑ γνωστή για την διασπορά λίπους ώστε να επιτρέπει την πολύμηνη ωρίμανση με αποτέλεσμα τα ισχυρά αρώματα και την γευστική ταυτότητα.

Πώληση λιανική και χονδρική με πιστοποίηση εργαστηρίου ISO22000:2005

Τυριά και διάφορα είδη εκλεκτής μπακαλικής (delicatessen) για τα οποία θεωρούμε ότι αξίζει ο τρόπος με τον οποίο φτιάχνονται και αξίζει να βρεθούν στο πιάτο σας.

 

[Ισολογισμός 2013] [Ισολογισμός 2014]

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλές Γιορτές!

Οι προσφορές μας

Κρεοτεχνείο delivery

Είπαν για εμάς...

«Στο "Κρεοτεχνείο" θα βρείτε µια σειρά ποιοτικών προϊόντων απ’ όλη την Ελλάδα και εξαιρετικό πάγκο τυριών, αντάξιο ενός ντελικατέσεν.»
(Καθημερινή, 5/6/11)